آموزش درست کردن شامپو فرش

آموزش درست کردن شامپو فرش در خانه

وجود فرش در خانه شما می تواند حسی شیک و مجلل به شما بدهد. در طول ماه های سرد زمستان، کفپوش های فرش شده شما به دلیل گرما و راحتی شان بیشتر مورد توجه قرار می گیرند.

با این حال، فرش‌ها نیز می توانند تا به محلی پر رونق برای کثیفی، گرد و غبار، خرده‌ها و باکتری‌ها تبدیل شوند. باقی ماندن باکتری ها در اطراف الیاف می تواند باعث رشد کپک شود که در آن زمان مشکل بزرگتری خواهید داشت .

جاروبرقی منظم بهترین راه برای جلوگیری از آلودگی است، اما گاهی اوقات فرش شما نیاز به تمیز کردن عمیق تری دارد. این را می توان به سرعت با استفاده از یک محصول تجاری انجام داد. با این حال، ما دوست داریم آن را با برخی از بهترین تمیزکننده‌های فرش خانگی انجام دهیم.

چرا از فرش شوی خانگی استفاده کنیم؟

تمیز نگه داشتن فرش حداقل مستلزم جاروبرقی منظم است تا از آلودگی، زباله و گرد و غبار جلوگیری شود. سپس هنگامی که به تمیز کردن عمیق تری نیاز دارید، می توانید به جای خرید یک محصول تجاری، پاک کننده خود را بسازید.

در اینجا چند مزیت استفاده از پاک کننده های خانگی آورده شده است:

مقرون به صرفه

یکی از دلایل اصلی برای ساختن فرش شوی خود، صرفه جویی در پول شماست . درست است، محصولات تجاری را می توان در قیمت های مختلف یافت. با این حال، محصولات مارک دار تمایل به قیمت بالاتر دارند.

از سوی دیگر، پاک کننده های خانگی اغلب از محصولاتی تشکیل می شوند که از قبل در انبار شما هستند. مواد معمولی سرکه و جوش شیرین هستند.

علاوه بر این، یک بطری بزرگ سرکه باید بیشتر از یک بطری یک محصول تجاری دوام بیاورد. این در دراز مدت باعث صرفه جویی در هزینه شما می شود.

عاری از مواد شیمیایی خطرناک

استفاده از فرش شوی های تجاری می تواند مشکل ساز باشد زیرا قبل از استفاده باید آنها را آزمایش کنید. اگر فرش تخصصی مانند ایرانی یا شگی داشته باشید، سخت تر نیز می شود .

با این حال، وقتی تمیزکننده خود را درست می کنید، می دانید چه چیزی در آن قرار داده اید. می توانید مطمئن شوید که 100 درصد فاقد سفید کننده است و به فرش رنگی شما آسیب نمی زند .

برای افرادی که آلرژی و آسم دارند مناسب است

افرادی که با آلرژی و آسم دست و پنجه نرم می کنند در استفاده از پاک کننده های خاص مشکل دارند. شایان ذکر است که همه محصولات بدون مواد شیمیایی لزوما ایمن نیستند. بنابراین، افراد مبتلا به آلرژی باید در هنگام خرید در مورد مواد تشکیل دهنده محصول محتاط باشند.

محصولات حاوی ترکیبات آلی فرار (VOCs) محرک های رایج برای آلرژی و آسم هستند. آنها همچنین به دلیل ایجاد علائم آسم در افرادی که معمولاً از مشکلات تنفسی رنج نمی برند شناخته شده اند (2).

با این حال، با محصولات خانگی، می توانید مواد قابل تحملی را انتخاب کنید.

درست کردن شامپو فرش های خانگی در منزل

پس از دیدن دلایل مختلف که چرا باید فرش‌شوی خود را بسازید، وقت آن است که موارد ساختنش را فاش کنیم. برخی از آنها طبیعی هستند، در حالی که برخی دیگر شامپو فرش و نرم کننده هستند.

قبل از استفاده از پاک کننده، رنگ فرش خود و اینکه آیا لکه هایی وجود دارد که نیاز به درمان دارند را در نظر بگیرید. هنگام تمیز کردن فرش های رنگی، همیشه باید یک آزمایش قسمتی انجام دهید تا از تغییر رنگ آن جلوگیری کنید.

قدم اول :

همیشه با جاروبرقی فرش خود را به طور کامل برای از بین بردن کثیفی و زباله شروع کنید. این به آسان‌تر کردن کار و بهبود نتایج نهایی کمک می‌کند.

در صورت وجود لکه ، فوراً آنها را تمیز کنید تا از ته نشین شدن آنها جلوگیری شود. برای جلوگیری از پخش شدن، از یک پارچه تمیز برای پاک کردن استفاده کنید.

هرگز لکه را مالش ندهید!

به صورت ناخودگاه ممکن است لکه ایجاد شده را تا جایی که می توانید محکم بمالید. با این حال، این بیشتر ضرر خواهد داشت تا سود. مالیدن ریزش فقط باعث می شود که آن را بیشتر به الیاف وارد کنید و حذف آن را دشوارتر می کند.

شامپو فرش خانگی برای لک غیر سمی

اگر فرزندان خردسال یا دوستان پشمالو دارید، یک پاک کننده غیر سمی بهترین انتخاب است. این دستور پخت آسان است و شما به احتمال زیاد همه چیز را قبلاً دارید.

شما نیاز دارید به:

  1. دو لیوان آب.
  2. دو لیوان آب.
  3. دو قاشق چایخوری نمک.
  4. 10 تا 15 قطره اسانس.

شامپو فرش برای فر ش های روشن

فرش های رنگ روشن یا سفید بیشتر مستعد لک هستند ، می توانید از چیزی کمی قوی تر استفاده کنید.

  1. آب به مقدار لازم.
  2. پراکسید هیدروژن به مقدار کم
  3. پنج قطره اسانس (ترجیحا لیمو).

از آب و پراکسید هیدروژن به مقدار لازم استفاده کنید و مراقب باشید مواد بسیار قوی نشوند و در صورتی که به اندازه کافی قوی نبوده اند می توانید مواد اسانس و پنج قطره اسانس (ترجیحا لیمو). را زیاد کنید .

شامپو فرش ساده برای لکه روی فرش

اگر به طور تصادفی موادی مانند آب میوه روی فرش خود ریخته اید، نگران نباشید. این دستور غذا را امتحان کنید. در اینجا چیزی است که شما نیاز دارید:

  1. یک قاشق چایخوری صابون ظرفشویی (ترجیحا شفاف برای جلوگیری از لک شدن).
  2. یک فنجان آب گرم.

شامپو فرش برای از بین بردن لکه از روی فرش های رنگی

اگر فرشی تیره دارید، ممکن است در مورد اینکه چگونه می‌توانید لکه را پاک کنید، کمی سردرگم شده باشید. با این حال، این دستور العمل بعدی برای الیاف رنگی کاملا بی خطر و موثر است.

  1. نمک
  2. آب سرد

پاک کننده برای آدامس

برداشتن آدامس یا موم از روی فرش نیازی به کمی مشکل ندارد. این مسائل به راحتی با استفاده از یخ و یک ابزار مانند چاقو برطرف می شوند.

درست کردن خوشبو کننده فرش خانگی

خاک، گرد و غبار و باکتری ها می توانند باعث ایجاد بوهای مختلف در الیاف فرش شما شوند. ممکن است متوجه بوی کپک زدگی یا حتی بوی ترش در اتاق فرش شده شوید.

این روش در حوادث حیوانات خانگی مانند ادرار نیز معجزه می کند. این دو پودر به طور موثر ادرار را جذب می کنند و در عین حال بوی تند را خنثی می کنند.

برای ساختن یک خوشبوکننده آسان فرش به موارد زیر نیاز دارید:

  1. 1 قاشق چای خوری نشاسته ذرت .
  2. 1 قاشق چای خوری جوش شیرین.
  3. 5 برگه خوش بو له شده .

تمیز کردن فرش با استفاده از بخارشوی

بخارشوی ابزاری عالی برای ضدعفونی کردن سطوح و از بین بردن کثیفی است . این حال، این ابزار بهتر است بر روی سطوح سخت مانند کاشی ها و کانترها استفاده شود.

هنگام استفاده از بخارشوی روی فرش، به گلایدر فرش نیاز دارید. این تکه پلاستیکی کوچک کمک می‌کند که موبر بدون مقاومت روی فرش سر بخورد.

قبل از استفاده از بخارشوی روی فرش، توصیه می کنیم که دفترچه راهنما را بررسی کنید. بخار ممکن است تغییر رنگ دهد یا باعث آسیب شود – این امر مخصوصاً اگر فرش بربر دارید مهم است.

یکی از مزیت های بخارشوی این است که به محلول تمیز کننده ای نیاز ندارد. تنها کاری که باید انجام دهید این است که مخزن آب را با آب لوله کشی، مقطر یا آب غیر معدنی پر کنید.

تفاوت عمده بین بخارشوی و برخی ماشین های قالیشویی میزان رطوبت باقی مانده است. گاهی در قالیشویی ها بیشتر مایعات را استخراج می کند و فرش شما را تقریباً خشک می کند. با این حال، بخارشوی آن عملکرد را ندارد – بنابراین باید فرش را کاملاً خشک کنید.

شامپو فرش با مرکبات خانگی

یک عدد ظرف

آب به اندازه مورد نیاز (برای مواد زیر یک لیتر کافیست)

هفت قطره شکر قهوه ای

یک فنجان لیمو و پرتغال

این روش برای افرادی که عجله برای تمیزکاری دارند مناسب نیست ، چرا که نیاز است صبر زیادی داشته باشید و تقریبا برای تبدیل شدن آن به ضد لک میبایست سه ماه صبر کنید در عوض محلولی با قدرت پاک کنندگی بالا می باشد که دارای آنزیم می باشد

برای درست کردن این محلول ابتدا آب لیمو و پرتغال را داخل ظرف بریزید سپس شکر قهوه ای را به آن اضافه کنید و محلول به دست آمده را با آب اغشته کنید تا به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند و اجازه بدهید تا محلول سه ماه بماند و حتما از داخل ظرف راهی برای ورود و خروج هوا وجود داشته باشد تا گاز محلول از این طریق خارج شود و باطری منفجر نشود .

شامپو فرش از پودر ذرات

یک استکان بوره

یک دوم استکان جوش شیرین

این دو را با یکدیگر ترکیب کنید ، و روی لک های فرش بریزید و سپس با یک اسفنج یا یک دستمال مرطوب روی فرش بکشید این روش محلولی با قدرت متوسط می باشد و برای لک های عمیق و کهنه پیشنهاد نمی شود .

مواردی که هنگام تمیز کردن فرش باید از آنها اجتناب کنید

اگرچه ساختن محلول تمیزکننده خود در خانه آسان است، اما همچنان باید محتاط باشید. برای جلوگیری از آسیب دیدن، هرگز نباید از مواد خاصی روی فرش استفاده کرد.

ابزار ساینده: هرگز نباید از برس های سفت یا پشم فولادی روی فرش استفاده کرد. در حالی که ممکن است در هنگام کار بر روی یک لکه، تمایل داشته باشید که تا حد امکان به سختی مالش دهید، نفس بکشید. ابزارهای ساینده می توانند به الیاف آسیب رسانده و آنها را آسیب ببینند.
سفید کننده: اگر فرش رنگی یا تیره دارید از استفاده از سفید کننده خودداری کنید. مواد شیمیایی قوی باعث تغییر رنگ الیاف و خراب شدن فرش شما می شود.
خیس شدن بیش از حد: هنگامی که فرش خود را تمیز می کنید، از استفاده بیش از حد آب خودداری کنید. اگر آب در قسمت پشتی یا پد فرش خیس شود، ممکن است جمع شود خشک کردن فرش پس از آن نیز به یک کار فوق العاده تبدیل خواهد شد که باید در عرض 48 ساعت انجام شود تا از کپک زدن جلوگیری شود.

معرفی یک قالیشویی خوب در تهران

استفاده از روش های خانگی و شامپوهای خانگی بسیار خوب است اما برخی اوقات آلودگی فرش های ما بیش از آن است که بتوانیم خودمان از پس آن برآییم بنابرین بهتر است از یک قالیشویی معتبر مانند قالیشویی شهرزیبا کمک بگیرید

4/5 - (2 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *